On mai no creix l'herba

On mai no creix l'herba.

Editorial:
EDITORIAL ALREVES,S.L
Año de edición:
Materia
Genero policiaco y de misterio
ISBN:
978-84-15900-88-7
Páginas:
178
Colección:
CRIMS.CAT
15,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

Quantes vegades hem sentit a dir que els homes del temps no nÆencerten ni una?
Doncs això devia pensar en Marc Farré, lÆexpropietari dÆuna pista dÆesquí del Pirineu, quan durant la Diada de lÆ11 de setembre decideix acabar amb la vida del meteoròleg més famós del país. Però no serà lÆúnic... En pocs dies, el veterà comissari Jaume Fuster, que ja coneixem de la seva investigació a El país dels crepuscles (crims.cat n.º 6), haurà dÆinvestigar lÆaparició dÆun doble assassinat contra els meteoròlegs de TV3.
Al mateix temps, al barri barceloní de la Verneda, on res no es mou sense que ho sàpiga lÆAriadna i la seva quadrilla, imposant la seva pròpia llei i ordre, aquests reben un encàrrec molt especial: robar una casa a la Vila Olímpica. Molts diners en joc i la promesa dÆuna venjança poden fer inclinar la balança.
I simultàniament, un grup de neonazis apareix per robar la Moreneta amb unes pretensions ben maquiavèl·liques.
Amb aquest còctel de personatges i situacions entrellaçades entre si, adobat sota una psicosi climàtica de primer ordre i salpebrat amb lÆactualitat política catalana més punyent, Sebastià Bennasar torna a la col·lecció de novel·la negra crims.cat, aquesta vegada presentant de forma magistral un retrat ben sòrdid i esbojarrat de la societat que ens envolta i en la que vivim.

Otros libros del autor