Greal de sang

Greal de sang.

Editorial:
EDITORIAL ALREVES,S.L
Año de edición:
Materia
Obra de misterio y suspense
ISBN:
978-84-17847-76-0
Páginas:
254
Colección:
CRIMS.CAT
18,00 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

El Sant Calze, la relíquia més preuada de la catedral de València, conegut com el veritable Greal de Terra Santa, ha desaparegut. En el segon cas de la seva incipient per. accidentada carrera, el sotsinspector de la Policia Judicial de València, Jordi Lleonard, s'enfronta a l'assassinat d'un jove en una investigació complicada, on el protagonista s'acosta a l'espai claustrof.bic i delirant d'una secta: el control de les consciències estrenyen fins a l'asfíxia els llaços de dominació sobre els seus membres i la dissecció de la mentalitat sectària fa qüestionar els pilars culturals per esborrar les fronteres entre el bé i el mal, el passat i el present, all. material i all. espiritual, el fàrmac que cura i el fàrmac que mata.

I davant dels personatges de carn i os, l'espai en pugna de la ciutat de València: la trama urbana, els seus edificis i la seua hist.ria, les ciutats dins de les ciutats... són categories que atorguen vida pr.pia a un organisme aut.nom i amenaçador que interactua sobre els protagonistes amb les seues dosis de misteri, màgia i fascinació.

Ara, tan sols falta una cosa: esbrinar el perquè de tot plegat.Greal de sang va ser guardonada amb el premi de narrativa Ciutat de Vila-real 2020.