Gran reserva

Gran reserva.

Editorial:
EDITORIAL ALREVES,S.L
Año de edición:
Materia
Cuentos
ISBN:
978-84-15900-93-1
Páginas:
130
Colección:
PDTE. COLECCION
10,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

Com un bon vi, un bon llibre tÆobre els sentits i et fa assaborir cada racó dels seus matisos, creant un microcosmos fet a mida per a cadascun dels paladars. Així, doncs, a Oller del Mas, lectura i vi van de la mà i es desferma la imaginació.

Amb aquest recull de relats, es posen a ballar les llums en lÆobscuritat, al compàs dÆuna partitura escrita per en JON IGUAL, per tal que puguem veure com lÆEVA SERVAT ens endinsa, sense perdreÆns, en els sinuosos viaranys de la passió; com en MANUEL LOZANO encén un foc perquè els seus dracs sÆasseguin al seu voltant, potser per escalfar-se, potser per estudiar la ruta que condueix al regne on viuen les princeses; com en SERGIO MIRA ens fa contemplar el següent capvespre, aquell que encara ha dÆarribar; com en JAVIER HERNÁNDEZ ens fa saber què hi ha més enllà de les bombolles; com en DANIEL MERAHLO pren la temperatura de les pedres que contemplen segles dÆhistòria; com la NÚRIA OSTARIZ ens presenta els guardians de la domus, aquells que custodien el llegat ancestral de lÆheretat; com la VIRGINA JIMÉNEZ trena els rínxols obscurs dÆun nen sortit del no-res, i com en SEBASTIÀ BENNASAR puja al ciclomotor que condueix la Irina, camí dÆuna nova llar, la de la BIANCA GARCÍA.

Moltes vegades hem sentit a dir que sempre hi ha una bona raó per gaudir dÆuna copa de vi. Llegir nÆés una, i aquest llibre Gran Reserva encara més.