Els contes de la pepa (la porqueta pepa. primeres lectures)

Els contes de la pepa (la porqueta pepa. primeres lectures).

Editorial:
BEASCOA
Materia
Cuestiones personales y sociales: familia (infanti
ISBN:
978-84-488-4063-1
Páginas:
128
Colección:
LA PORQUETA PEPA

Aprèn a llegir amb aquest recopilatori de les aventures més divertides de la col·lecció -Primeres lecturesde la Porqueta Pepa.

Els contes de la Pepa, la porqueta més famosa, transmeten valors positius com la generositat, l'amistat i la sinceritat. Passa-t'ho d'allò més bé amb aquest recopilatori on trobaràs els següents títols:

La butaca vella del pare
La mare ha donat la butaca vella del pare a un mercat de segona mà! Com s'ho farà, el pobre pare, per recuperar-la?

Els jocs de l'escola
És la diada dels esports a l'escola i en Jordi i la Pepa no han guanyat cap prova. Bé, de moment, perquè encara queda el joc de tibar la corda, i hi competiran els nens contra les nenes. Qui guanyarà?

Anem a nedar
La Pepa i en Jordi han anat a la piscina, però a en Jordi li fa una mica de por l'aigua. Com s'ho faran, la mare i el pare, per convèncer-lo que s'hi llanci?

Animalons
L'avi ensenya a la Pepa i en Jordi el seu hort. Està ple de petit animalons que brunzeixen i s'amaguen dins les seves closques.

La Pepa va d'excursió
En Jordi, la mare, el pare i la Pepa s'han perdut al bosc mentre buscaven petjades d'animals. Com s'ho faran per trobar el camí per tornar a casa?

Els llibres de la col·lecció -Primeres lectures- de la Porqueta Pepa estan pensats per nens que tot just comencen a llegir. Els textos contenen vocabulari senzill, els interiors són molt visuals i, a més a més, conten les divertides aventures del personatge més estimat pels nens. Tot això garanteix que els petits lectors se sentin motivats per la lectura, s'entretinguin i s'estimuli la seva imaginació.

Otros libros del autor