Dret civil catala iv (1). drets reals

Dret civil catala iv (1). drets reals.

Editorial:
JMB
Año de edición:
Materia
Derecho civil
ISBN:
978-84-946987-5-0
Páginas:
392
Colección:
DRET CIVIL CATALA
47,00 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

LÆaparició dÆaquesta investigació sobre els drets reals consolida el gran èxit de la col.lecció de dret civil català, que té com a objectiu lÆestudi del dret civil vigent a Catalunya dÆuna forma completa, didàctica i actualitzada, fet que la converteix en la col.lecció de referència del panorama jurídic català, tant des dÆun vessant dogmàtic com pràctic.
En aquesta obra es realitza un estudi complet i exhaustiu dels drets reals aplicables a Catalunya, fent una anàlisi especial del Llibre V del Codi civil de Catalunya, Llei 5/2006, de 10 de maig, relatiu als drets reals. En aquest llibre, un grup escollit de professionals del dret, integrat per professors universitaris, registradors de la propietat, notaris, advocats i magistrats, ha aportat el seu coneixement en lÆàmbit dels drets reals. El resultat és una obra que combina la teoria jurídica amb la pràctica habitual en les notaries, registres, despatxos dÆadvocats i tribunals de justícia i que satisfà les necessitats dels investigadors, dels universitaris que han dÆestudiar la matèria i dels professionals que han dÆaplicar-la.
En aquest volum sÆestudia la possessió, la propietat i les situacions de comunitat i està integrat pels capítols següents: 1.- Els drets reals. 2.- Els béns i el patrimoni. 3.- La possessió. 4.- Títols adquisitius i translatius dels drets reals. La tradició. 5.- La donació. 6.- La usucapió. 7.- LÆextinció dels drets reals. 8.- La propietat. 9.- Títols dÆadquisició i extinció exclusius del dret de propietat: accessió, ocupació i abandonament. 10.- La propietat temporal. 11.- La propietat intel.lectual. 12.- Situacions de comunitat. La comunitat ordinària indivisa. 13.- La propietat horitzontal. 14.- La comunitat especial per torns. 15.- La mitgeria. 16.- La propietat compartida.
Aquest volum està actualitzat a la Llei 5/2015, del 13 de maig, de modificació del llibre cinquè del Codi civil de Catalunya, relatiu als drets reals, a la Llei 19/2015, del 29 de juliol, d'incorporació de la propietat temporal i de la propietat compartida al llibre cinquè del Codi civil de Catalunya i a la Llei 3/2017, del 15 de febrer, del llibre sisè del Codi civil de Catalunya, relatiu a les obligacions i els contractes, i de modificació dels llibres primer, segon, tercer, quart i cinquè.

Otros libros del autor