996

996.

Editorial:
EDITORIAL ALREVES,S.L
Año de edición:
Materia
Genero policiaco y de misterio
ISBN:
978-84-16328-68-0
Páginas:
206
Colección:
CRIMS.CAT
17,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

Quan els policies veuen el cos dÆun home nu, desfigurat i sense mans estabornit sobre les roques de la Punta de lÆEscala en ple temporal de llevant ja intueixen que serà un cas complicat. Una dificultat important a lÆhora dÆinvestigar el crim és no saber ni la identitat de la víctima ni tampoc la competència policial a qui li pertoca el cas.
Un nou repte per al sotsinspector Damià Surrell i el seu equip en un assumpte de corrupció política i de màfies que trafiquen amb drogues, persones i diamants robats. Un cas tan enrevessat que només el podrà resoldre amb la col·laboració inesperada dÆuna sergent de la Guàrdia Civil vinguda de Madrid.
Un nou recorregut per diferents indrets de lÆEmpordà ens mostrarà les peripècies dels delinqüents i el seguiment que en fa el protagonista, que també haurà dÆenfrontar-se a vells fantasmes del passat. Un cas que anirà molt més enllà de la deducció i el raonament après a lÆEscola de Policia. Perquè ja se sap: per molt que vulguem oblidar-ho, la mar sempre ens retorna tot allò que hi llencem.

Otros libros del autor